Pagina's

donderdag 1 juli 2010

De buit van gisteren

Op woensdag gaat Noa altijd naar de opvang. Ik heb Sophie dan alleen thuis en heb tijd voor boodschappen en andere nuttige zaken...

Gisteren hadden Sophie en ik een goede naai-vangst. Bij de naaimachinewinkel kreeg ik gratis het ritsvoetje wat ik nodig heb. De eigenaar vond dat het standaard bij de naaimachine hoort te zitten. Zo aardig! Service hoor. Per post kreeg ik 3 coupons van VanMarieke. Ik ben helemaal weg van de uiltjes. Ook had ik de Knippie van deze zomer besteld want ik wil toch eens iets proberen te maken voor de kinderen. Het makkelijkst is een luierbroekje, dat ga ik voor Sophie maken, van 1 van de onderstaande stofjes.

's Middags wilde ik even bij m'n vader langs voordat ik Noa op zou halen. Hij was niet thuis dus liep ik even langs zijn, en vroeger ook mijn, buurvrouw. Daar was m'n vader ook toevallig. Bij haar heb ik voor het eerst achter een naaimachine gezeten. Ze heeft erg veel stof en ik mocht wel wat uitzoeken. Geen hele grote lappen maar wel wat stroken en restjes. Ik kan ze goed gebruiken voor de dekens die ik voor de kinderen maak, daar gebruik ik toch kleine stukjes voor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten