Pagina's

woensdag 21 maart 2012

Ik kon het niet laten...

...en ging een beetje los.
Aankomend Stoffenspektakel kan ik helaas niet bezoeken. We gaan dan een heerlijk lang weekend zeilen. Ter compensatie mocht ik van mezelf online wat stofjes bestellen. Iets minder was misschien ook goed geweest maar ik kon het niet laten. Soms koop ik iets niet en dan krijg ik er spijt van, zeker als het later uitverkocht blijkt te zijn. Vandaar....

12 opmerkingen:

 1. Heel leuk! Vooral die middelste vind ik heel schattig. En inderdaad, terecht!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kan me voorstellen dat je bent bezweken, ik vind die gele rechtsonder het leukst. Enneh: geen wasdroger hebben is nog veel beter voor het milieu dan wasdrogerballen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Alle stofjes zijn leuk, maar ik vind die met de theepotjes het leukst. Maar waar koop je die leuke stofjes. ik vind het soms moeilijk om leuke stofjes te vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kijk maar eens bij het tabje 'Stofjes enzo', daar staan heel veel linkjes. Ik bestel meestal bij VanMarieke maar ook wel bij Noeks. Deze keer voor het eerst bij Bas Bastiaans en Stoffenhuis Anja. Gewoon wat rond sneupen en dan vind je vanzelf iets leuks!

   Verwijderen
 4. Haha, heel herkenbaar! Wat zijn ze leuk!!! Groot gelijk hoor! En de foto's hieronder, prachtig!! Heerlijk hè, eindelijk het zonnetje! Genieten maar!
  liefs, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. O, heerlijk Carolien! Jezelf lekker verwennen, wat is er leuker dan dat?
  Ben je al bij de Stoffenkraam geweest? Ik vond het wat tegenvallen, veel van hetzelfde, niet echt vernieuwend. Wat vond jij?
  Groetjes,
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vond de stoffenkraam ook erg tegenvallen. Wel ideaal voor ruitjes en stippen-stof maar er lag nou niet echt iets wat mij een sprongetje deed maken.

   Verwijderen
 6. Wat een heerlijke foto's van de kids hieronder! leuk :)
  En die stofjes!!! zooooo fijn! Die met de theepotten is ook een groot favoriet bij mij. En de twee rechtse (de potjes en de bloemetjes) staan beide nog op mijn verlanglijst :) nu ik ze bij je op de foto zie, begint het weer te kriebelen (maar ik heb nog zoveel in de kast liggen,dat ik eigenlijk niet mag van mezelf) ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je hebt je laten gaan ... moet af en toe eens kunnen! Veel plezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ja, dat ken ik. Dan kun je het maar beter in huis hebben ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dank je wel voor de link over ogen tekenen! Ik ga er morgen even op m'n gemakje naar kijken.

  BeantwoordenVerwijderen