Pagina's

woensdag 1 juni 2011

Stofjes

Ze waren in de aanbieding en ik kon het niet laten...
Ik kocht de stofjes bij SUZ.

Het is de bedoeling dat ik een jurkje voor de kinderen ga maken, daar moet ik eerst heel veel moed voor verzamelen en een makkelijk patroon. Ik heb een aantal Knippies liggen maar ik vind de beschrijvingen zo vreselijk onduidelijk en ik krijg de kriebels van de patroonbladen. Dit krijgt dus nog een vervolg!

6 opmerkingen:

 1. Oh, wat leuk!!! Wat moet jij al een grote voorraad hebben (foto's! haha ;-) Kleding, daar durf ik mij niet aan te wagen. Knap hoor! En succes, maar dat lukt jou vast wel!! Groetjes, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier, mijn verzaling (oa) jurkjes op het net zonder patroonbladen en met fotobeschrijvingen vaak. http://pinterest.com/kimminita/sewing-children-clothes-tutorials-and-patterns/
  Aan de slag! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Veel plezier met je leuke stofjes!
  Het worden vast prachtige jurkjes.
  Groetjes, Else

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Inderdaad superleuk stoffies! Ik ben meteen even gaan neuzen in die webshop... ai, had ik beter niet kunnen doen! Wat een leuke stoffen. Ik kan ook moedeloos worden van Knipmode, maar de rubriek Raderloos is wel leuk (en heel gemakkelijk).
  Groetjes,
  Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. oeh spannuhnd!!! ben benieuwd!
  Maar als ik zie wat voor moois je allemaal maakt, dan moet dit ook zekersteweten gaan lukken :)
  Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ga het anders gewoon proberen en dan neem je het volgende week mee, genoeg mensen om het uit te leggen, je verder op weg te helpen. Kleding maken is super!!

  BeantwoordenVerwijderen