Pagina's

woensdag 18 augustus 2010

Muggenbulten waterpokken

Onze kleine meisjes hebben waarschijnlijk waterpokken en geen muggenbulten. Vanmorgen vroeg de mevrouw achter de kassa in de Hema al of Sophie waterpokken heeft. 'Nee hoor, dat zijn muggenbulten' zei ik. En vanmiddag op de opvang hetzelfde verhaal met Noa. Het heerst daar nu ook dus het zou kunnen. Er zitten misschien wat muggenbulten tussen maar het grootste gedeelte zal toch van de waterpokken komen. Noa had ze vorig jaar ook al en had er toen helemaal geen last van. Als je ze voor je 1e jaar hebt gehad, schijn je ze nog een keer te kunnen krijgen. Misschien is Noa daarom wat jammerig de afgelopen 1,5 week? Sophie heeft nergens last van gelukkig en ze zitten er beide niet aan te krabben.

4 opmerkingen:

 1. gelukkig krabben ze niet en hebben ze het tegelijk. De mijn hadden het 3 weken na elkaar. was de ene klaar greeg de volgende het.

  Mochten ze toch nog jeuk krijgen mijn huisarts schreef iets voor waardoor de jeuk afneemt. maar ze zien er dan wel uit als een stel sneeuwpopjes want het kleurt wit.

  veel beterschap.

  gr sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat vervelend zeg de waterpokken. Hopelijk hebben ze niet te veel kriebel.

  groetjes Adriana

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beterschap voor de meisjes! Gelukkig hebben ze er niet zo'n last van!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Washandje vullen met havermout en dat in het bad leggen. Werkt heeeeeel goed tegen jeuk! Beterschap! Ik vond het maar een rotziekte!

  BeantwoordenVerwijderen