Pagina's

zondag 18 juli 2010

Wisselend weer


Vrijdag na het avondeten gingen we al naar de boot. We gingen voor de brug bij Warns liggen en hoefden zo niet zo ver meer naar de sluis bij Stavoren te varen. De kinderen gingen redelijk goed slapen en werden zaterdag om half 9 wakker. Zaterdag waaide het erg hard en de oversteek naar Enkhuizen ging niet door. In plaats daarvan zijn we na de sluis meteen aan een steiger gaan liggen en toen het weer wat mooier werd, zijn we naar de binnenhaven van Stavoren gevaren.

Noa heeft samen met papa de eendjes gevoerd en ze vermaakte zich goed. We hebben een windmolentje voor haar gekocht en een zonnebril. De bril viel vrijwel meteen in het water. We hadden er nog geen touwtje aan gebonden. Ze was er zo blij mee! Nu heb ik even geen excuus om een mini-zonnebrilzakje voor haar te maken in dezelfde stof als mijn zakje :(

Zondag was het gelukkig prachtig weer (weer beetje verbrand, te laat gesmeerd). We hebben een klein stukje gezeild voordat we door de sluis gingen. De kinderen hebben lekker met water gespetterd en aardbeien gegeten. Thuisgekomen hebben we de kinderen in bad gedaan, chinees besteld (heel slecht, hadden geen zin om te koken), was gedraaid....en nu even zitten. Straks met m'n haakwerk op de bank, daar word ik vrolijk van!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten