Pagina's

donderdag 17 juni 2010

Gewonnen! Cadeautje! Oranje!
Via Zelfgemaakt van - mij voor jou kwam ik bij de blog van Maaike. Ze gaf 3 gehaakte bloempjes weg en ik wilde er ook wel 1! En dat lukte. Ik koos voor de kleuren wit, donker roze en licht roze. Begin deze week viel het bloempje door de bus!
Gisteren was mijn moeder jarig. Ik heb haar de tas gegeven, waar ze erg blij mee is! Tijden terug zag ik een tutorial voor een Love Bird. Zo schattig, die moest ik ook maken. Stiekem wil ik dit kipje/vogeltje zelf houden maar ik wist dat m'n moeder het ook leuk zou vinden dus zat het als extraatje in de tas.
Omdat we toch wat in oranje sferen zijn, de een wat meer dan de ander, wilde ik ook iets oranjes in m'n auto. Ik heb van vilt een hart gemaakt, met de hand genaaid want op de 1 of andere manier kon m'n machientje het vilt niet aan. Het spoelhuis begon wat te rammelen. Waarschijk zat er gewoon een stofje in de weg want ik vond er geen oranje stof maar wel wat draadjes. Machientje doet het nu dus gelukkig weer.

1 opmerking:

  1. wat ziet het er weer leuk uit! Je bent echt een bezige bij!!! Leuk dat je voor je moeder zo creatief bent geweest... echt een cadeautje uit het hart!

    BeantwoordenVerwijderen